Reobertura del Sevei de Fisioteràpia de l’UJI

Des de Vèrtebres ens complau comunicar que a partir del dilluns 14 reprendrem el Servei de Fisioteràpia de l’UJI. Per a garantir les mesures d’higiene i seguretat del servei contra COVID 19 hem implantat el següent protocol: quan arribes a la consulta toca a la porta i espera, el fisioterapeuta t’indicarà quan pots entrar una vegada es trobe desinfectada la sala i t’explicarà els passos a seguir (desinfecció del calçat, mesurament de la temperatura corporal i neteja de mans amb gel hidroalcohòlic); es prega puntualitat; l’ús de màscara serà obligatori durant tota la sessió; el pagament es realitzarà a compte en el moment de reservar la cita.

Per a concertar una reserva crideu al telèfon 601147834 en horari laboral (consulta la nostra política de cancel·lacions en https://www.vertebres.es/cancelaciones.html).

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *