Celebració IV Jornada de Fisioteràpia de l’UJI

L’equip de VÈRTEBRES desitja enviar un agraïment sincer a tots els participants de la IV Jornada de Fisioteràpia de l’UJI i molt especialment a la ponent, la Dra. Ana Garés; ha estat un veritable plaer comptar amb tu i ens sentim molt afortunats que hages compartit amb nosaltres el teu temps i la teua saviesa.

També agraïm a l’UJI per col·laborar i cedir-nos l’espai. I com no, a tots els assistents, que sou el motiu principal pel qual organitzem la Jornada: ‘el coneixement és un bé que creix quan es comparteix’.

Esperem de cor que hàgeu gaudit tant com nosaltres i que us haja resultat útil i interessant.

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *