Tarifes

Tipus I:

  • Sessions de fisioteràpia puntuals amb objectiu de recuperació funcional on s’inclou la valoració, el diagnòstic i el tractament fisioterapèutic incloent l’abordatge per mitjà de teràpia manual.

Tipus II:

  • Sessions de fisioteràpia puntuals amb objectiu de recuperació funcional on s’inclou la valoració, el diagnòstic i el tractament fisioterapèutic incloent l’abordatge per mitjà de teràpia manual per als col·lectius que pertanyen a la comunitat de la Universitat Jaume I, Associació de veïns Raval Universitari, Alumnes de l’AMPA del Conservatori Professional de Dansa de Castelló i jugadors del Club Bàsquet Castelló.

Tipus III:

  • Sessions de fisioteràpia periòdiques propostes i recomanades per Vèrtebres amb objectiu preventiu on s’inclou la valoració, el diagnòstic i el tractament fisioterapèutic incloent l’abordatge per mitjà de teràpia manual.
  • Sessions puntuals de fisioteràpia amb objectiu de recuperació funcional on s’inclou la valoració, el diagnòstic i el tractament fisioterapèutic incloent l’abordatge per mitjà de teràpia manual per als col·lectius que pertanyen als grups de Gimnàstica Terapèutica que gestiona Vèrtebres de l’ Associació de veïns Raval Universitari.

Tipus IV

  • Sessions de fisioteràpia periòdiques propostes i recomanades per Vèrtebres amb objectiu preventiu on s’inclou la valoració, el diagnòstic i el tractament fisioterapèutic incloent l’abordatge per mitjà de teràpia manual i que pertanyen als grups de Gimnàstica Terapèutica que gestiona Vèrtebres de l’Associació de veïns Raval Universitari.
  • Sessions de fisioteràpia puntuals amb objectiu de recuperació funcional on s’inclou la valoració, el diagnòstic i el tractament fisioterapèutic que NO inclouen l’abordatge per mitjà de teràpia manual.

Tipus V

  • Sessions de fisioteràpia puntuals amb objectiu de recuperació funcional on s’inclou la valoració, el diagnòstic i el tractament fisioterapèutic que NO inclouen l’abordatge per mitjà de teràpia manual per als col·lectius que pertanyen a la comunitat de la Universitat Jaume I, Associació de veïns Raval Universitari, Alumnes de l’AMPA del Conservatori Professional de Dansa de Castelló i jugadors del Club Bàsquet Castelló.