Gran acollida de la I Jornada de Fisioteràpia de la UJI

La Jornada va començar amb una emotiva inauguració a càrrec de Rafael Ballester, Degà de la Facultat de les Ciències de la Salut, explicant la importància i la gran preparació dels fisioterapeutes en el camp múscul-esquelètic. Seguidament, Jesús Ramírez, va presentar la Jornada i als ponents, José Ángel González*1 que ens va il·lustrar amb unes pinzellades d’història de la fisioteràpia i ens va parlar sobre els camps i competències de la mateixa, i després d’un descans, vam entrar en matèria amb José A. Polo Traverso*2, que ens va captivar amb la seva documentada exposició sobre els exercicis terapèutics. En finalitzar els participants es van prestar amablement a resoldre la dubtes dels assistents sobre les diversos temes que s’havien tractat..

*1 José Ángel González és Fisioterapeuta, Doctor en Salut Pública, Coordinador del Departament de Salut València-Hospital General, Coordinador del Departament de Fisioteràpia de la *UCH-*CEU Montcada (València) i Vocal del *Il.lustri Col.*legi Oficial de *Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana.

*2 José A. Polo Traverso PT,DPT,FAAOMPT,CFCE,CCCE és Doctor en Fisioteràpia (Upstate University), Fellow de l’Acadèmia Americana de la Teràpia Manual, Avaluador del Certificat de Capacitat Funcional i Coordinador d’educació en Fisioteràpia del Robert Packer Hospital (Sayre, USA).

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *