II Jornada de Fisioteràpia de l’Universitat Jaume I

El dia 5 de Noviembre del 2014 se celebrará la II Jornada de Fisioterapia de la Universitat Jaume I.

En aquesta segona edició comptarem amb la presència de Michal Hadala que ens introduirà en la importància del control del moviment per evitar o tractar diferents dolències múscul-esquelètiques. També exposarà alguns casos clínics típics.

L’entrada serà lliure però per motius d’aforament es realitzarà prèvia inscripció en aquesta mateixa web.

Si tens les típiques lumbàlgies o cervicàlgies mecàniques, dolències en els genolls o altres articulacions en realitzar una activitat esportiva o simplement desitges conèixer més sobre aquest interessant tipus d’abordatge en fisioteràpia aquesta Jornada t’interessarà. Clica en enllaç per inscriure’t

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *