Instructiva Jornada sobre Kinetic Control

El passat 5 de Novembre es va celebrar la II Jornada de Fisioteràpia de la Universitat Jaume I. En aquesta ocasió, la Jornada va tractar sobre el mètode conegut com Kinetic Control.

El Dr. Michal Hadala, reconegut fisioterapeuta i tutor acreditat per la ‘Kinetic Control International’, va explicar detalladament en què consisteix el reentrenament neuromuscular a través del moviment i com s’utilitza per tractar o prevenir dolències muscul-esquelètiques. Seguidament, la seva companya i també fisioterapeuta Noemí Valtueña, va exposar el seu cas personal i com ho va abordar per mitjà d’aquest mètode obtenint excel·lents resultats.

Després d’un petit descans, el Dr. Hadala ens va oferir una classe magistral mitjançant l’anàlisi de dos casos pràctics, en la qual vam poder observar i contrastar que realment el moviment és una eina terapèutica molt valuosa per recuperar les disfuncions múscul-esquelètiques que es produeixen en la vida quotidiana o en la pràctica esportiva.

Des de Vèrtebres volem mostrar el nostre més sincer agraïment al Dr. Hadala per compartir amb nosaltres els seus profunds coneixements sobre aquest camp de la Fisioteràpia, així com a Noemí Valtueñas, a Jaime Martínez , a Rafa Ballester, a Sergio García i a totes aquelles persones que van col·laborar perquè aquesta Jornada pogués dur-se a terme. També donem les gràcies a tots els assistents, i especialment als dos voluntaris que es van oferir per a les demostracions pràctiques.

También te podría gustar...

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *