Contacte / Cita prèvia:

Camps obligatoris:

(te cridem nosaltres)

En el següent camp "Lloc d'atenció":

- Escriu la paraula "Vèrtebres" si acudeix com a particular:

- Escriu la paraula "UJI" si acudeix per mitjà del Servei de Fisioteràpia de la Universitat Jaume I:

Camps opcionals:

Al seleccionar el botó "enviar" autoritze a Vèrtebres SLU a que gestione les dades que he ficat en aquest formulari d'acord amb la vigent normativa de protecció de dades (R.G.P.D.).


Taller SP

diumenge, 26 de juny de 2016

III Taller del Sòl Pèlvic

Després del gran acolliment de les edicions anteriors, avui tornem a realitzar el Taller del Sòl Pèlvic en la UJI.

En aquesta ocasió serà per al personal PDI de la UJI

Charla cuida tu espalda bebé

dimecres, 1 de junio de 2016

Interessant xarra la que ens va oferir el nostre company Jorge

La interessant xarrada dirigida als pares de nounats, va abordar les dolències més comunes a conseqüència de les postures o moviments repetits típics en les cures del bebè. A més, es va explicar també, com evitar o afrontar davant aquestes situacions perjudicials per a la nostra salut i quins exercicis podem fer per a pal·liar la nocividad de les mateixes.

dilluns, 16 de maig de 2016

Cuida la teua esquena quan nasca el teu bebè

Dimarts que ve 31, el nostre fisioterapeuta Jorge Salvador, farà una xerrada en la seu de l'AVV Raval Universitari sobre com prevenir i abordar aquelles dolències més freqüents a causa de les males postures que adoptem quan cuidem als nostres bebès.

Campus Tiempo de Basquet

diumenge, 3 d'abril de 2016

Campus Temps de Basket

Els dies 31, 1 i 2 d'Abril el Centre de Fisioteràpia Vèrtebres ha oferit els seus serveis als participants del Campus Temps de Basket.

Master Class vestibular

divendres, 11 de desembre de 2015

El Dr. Polo en Vèrtebres

El dilluns pròxim dia 14 de Desembre, el Dr. Polo impartirà una màster class exclusiva als fisioterapeutes del centre de fisioteràpia Vèrtebres abordant les últimes novetats a EUA sobre el tractament de vertígens.

El Dr. José A. Polo Traverso és Doctor en Fisioteràpia per la Universitat de Upstate (NY), Fellow de l'Acadèmia Americana de Teràpia Manual, Avaluador del Certificat de Capacitat Funcional i Coordinador d'Educació en Fisioteràpia per al Robert Packer Hospital (Sayre, USA).

Per aquest motiu, Vèrtebres romandrà tancat.

Congreso
Congreso
Congreso

dimarts, 20 d'octubre de 2015

Gran acollida del Taller realizat per Vèrtebres en el Congres Dona i Esport de l'UJI

Estem molt satisfets del gran acolliment que va tenir. El nostre taller es va omplir el primer dia del Congrés. Aquí us deixem unes fotos del Taller realitzat per Vèrtebres, "Activitats esportives en les diferents etapes de la vida de la Dona", al Congrés Dona i Esport de la UJI. Esperem que us resultés interessant.

Agraïm al Servei d'*Esports de la UJI l'organització d'aquest Congrés.

Charla zapatillas

dimecres, 16 de setembre de 2015

Xerrada: 'Com triar correctament les sabatilles?'

Volem donar les gràcies al Club Baloncesto Castellón per haver-nos permès realitzar aquesta xerrada i a Clínica Podológica Enrique Sanchis per la seva col·laboració.

També a Danilo Shop per oferir-nos les seves sabatilles com a mostra. I per descomptat, a tots els assistents; esperem que us hagi resultat interessant!

póster charla zapatillas

dijous, 10 de setembre de 2015

Com triar correctament les sabatilles de bàsquet?

El proper 15 de Setembre, Vèrtebres realitzarà una xerrada informativa a la família del Club Bàsquet Castelló sobre la importància de la correcta elecció de les sabatilles de bàsquet.

També comptarem amb la col·laboració del podòlog Enrique Sánchis.

Jornada Solidaria 2015

dilluns, 17 de agosto de 2015

Vèrtebres participarà en la II Jornada Solidària de l'ICOFCV

El proper 8 de Setembre amb motiu del dia Mundial de la Fisioteràpia el Il·lustre Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana realitzarà una Jornada Solidària igual que va fer l'any passat. En aquesta ocasió la benefactora serà l'Associació de Fibrosi Quística de la Comunitat Valenciana.

Vèrtebres participarà en la Jornada Solidària

diumenge, 5 de juliol de 2015

Els fisioterapeutes de Vèrtebres presents al Congrés Nacional Dona i Esport de la UJI

Els dies 16 i 17 d' Octubre del 2015 en la Universitat Jaume I, en el Saló d' actes del Centre de Postgrau i Consell Social se celebrarà el Congres Nacional Dona i Esport.

El dissabte 17, els fisioterapeutes de Vèrtebres realitzaran el taller pràctic d' Activitats esportives en les diferents etapes de la vida de la dona'.

Des de Vèrtebres vos animem a vindre, per a això vos podeu inscriure en http://ujiapps.uji.es/serveis/se/altres/congres_dona/inscripcio_directa/

Charla SP

dimecres, 6 de maig de 2015

Xerrada informativa del Sòl Pèlvic

La nostra fisioterapeuta Lledó Alegre, va impartir el passat dia 5 de maig, una xerrada informativa dedicada a la importància del treball de la musculatura del Sòl Pèlvic a la seu de l'Associació de Veïns del Raval Universitari.

Agraïm a l'Associació que ens ha permès realitzar-la a la seva seu.

dijous, 23 d'abril de 2015

Setmana saludable de l'UJI

L'última setmana d'Abril, Vèrtebres participarà en la setmana saludable de la UJI donant consells i recomanacions als visitants.

diumenge, 12 d'abril de 2015

Vèrtebres en el Campus Temps de Bàsket

Un any més acompanyem a les noies i nois del Campus Tiempo de Basket.

Des de Vèrtebres agraïm la confiança dipositada en els nostres serveis.

Taller Suelo Pélvico

disabte, 10 de gener de 2015

Segona edició del Taller del Sòl Pèlvic

A causa de l'èxit i gran demanda de la primera edició del Taller del Sòl Pèlvic realitzat el Desembre passat, es realitzarà una segona edició els dies 10 i 12 de Febrer per al Personal d' Administració i Serveis (PAS) de la UJI.

Taller Suelo Pélvico

dimecres, 3 de deseembre de 2014

Taller del Sòl Pèlvic

El proper 9 i 11 de Desembre es realitzarà el primer taller del Sòl Pèlvic per als treballadors PAS de la UJI a càrrec de la nostra fisioterapeuta especialista en aquesta àrea, Lledó Alegre.

dimecres, 19 de novembre de 2014

Taller de l'esquena per al Club de RRHH de l'UJI

A més el passat 25 de Novembre es va celebrar una nova edició del taller de l'esquena, en aquesta ocasió els participants als quals se'ls va oferir el taller va ser per als socis del Club de RRHH de la UJI.

II Jornada UJI

dimecres, 12 de novembre de 2014

Instructiva Jornada sobre Kinetic Control

El passat 5 de Novembre es va celebrar la II Jornada de Fisioteràpia de la Universitat Jaume I. En aquesta ocasió, la Jornada va tractar sobre el mètode conegut com Kinetic Control.

El Dr. Michal Hadala, reconegut fisioterapeuta i tutor acreditat per la 'Kinetic Control International', va explicar detalladament en què consisteix el reentrenament neuromuscular a través del moviment i com s'utilitza per tractar o prevenir dolències muscul-esquelètiques. Seguidament, la seva companya i també fisioterapeuta Noemí Valtueña, va exposar el seu cas personal i com ho va abordar per mitjà d'aquest mètode obtenint excel·lents resultats.

Després d'un petit descans, el Dr. Hadala ens va oferir una classe magistral mitjançant l'anàlisi de dos casos pràctics, en la qual vam poder observar i contrastar que realment el moviment és una eina terapèutica molt valuosa per recuperar les disfuncions múscul-esquelètiques que es produeixen en la vida quotidiana o en la pràctica esportiva.

Des de Vèrtebres volem mostrar el nostre més sincer agraïment al Dr. Hadala per compartir amb nosaltres els seus profunds coneixements sobre aquest camp de la Fisioteràpia, així com a Noemí Valtueñas, a Jaime Martínez , a Rafa Ballester, a Sergio García i a totes aquelles persones que van col·laborar perquè aquesta Jornada pogués dur-se a terme. També donem les gràcies a tots els assistents, i especialment als dos voluntaris que es van oferir per a les demostracions pràctiques.

diumenge, 26 d'octubre de 2014

Taller d' Ergonomia Postural en Halcón Cerámicas

Durant els mesos de Novembre i Decembre, Vèrtebres realitzarà un taller d' ergonomia postural per als treballadors del Grupo Halcon Cerámicas

disabte, 11 d'octubre de 2014

II Jornada de Fisioteràpia de l'Universitat Jaume I

El dia 5 de Noviembre del 2014 se celebrará la II Jornada de Fisioterapia de la Universitat Jaume I.

En aquesta segona edició comptarem amb la presència de Michal Hadala que ens introduirà en la importància del control del moviment per evitar o tractar diferents dolències múscul-esquelètiques. També exposarà alguns casos clínics típics.

L'entrada serà lliure però per motius d'aforament es realitzarà prèvia inscripció en aquesta mateixa web.

Si tens les típiques lumbàlgies o cervicàlgies mecàniques, dolències en els genolls o altres articulacions en realitzar una activitat esportiva o simplement desitges conèixer més sobre aquest interessant tipus d'abordatge en fisioteràpia aquesta Jornada t'interessarà. Clica en enllaç per inscriure't

diumenge, 31 d'agost de 2014

Fisioteràpia del Sòl Pèlvic, nova especialitat de Vèrtebres

A partir d'aquest mes, Vèrtebres abastarà un nou camp de la fisioteràpia, el Sòl Pèlvic, serà a càrrec de la nostra Fisioterapeuta especialista en aquesta àrea Lledó Alegre després de realitzar el Màster de Fisioteràpia en Pelvi-Perineologia de la Universitat de Castilla La Mancha.