Contacte / Cita prčvia:

Nom i cognoms:

Correu electrņnic:

Observacions:

Telčfon: (et cridem nosaltres)

Horari desitjat:

Tipus de servei:

Particular

Universitat Jaume I

Club Baloncesto Castellón

Jornada Solidaria

dimecres, 27 d'agost de 2014

I Jornada Solidąria del Il.lustre Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana

La clķnica Včrtebres col·laborarą en la Jornada Solidąria que organitza el Col·legi de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana amb motiu del Dia Mundial de la Fisioterąpia, el 8 de Setembre. En aquesta ocasió el benefactor serą la Federació d'Associacions per la Integració del Sord en la Comunitat Valencana Helix.

Curso iniciación marcha

dimecres, 30 d'abril de 2014

Curs d' iniciació i perfeccionament de la carrera a peu

El nostre fisioterapeuta Jesśs Ramķrez realitzarą una xerrada al curs d' iniciació i perfeccionament de la carrera a peu de la Universitat Jaume I sobre cóm prevenir lesions en la carrera.

En l'imatge es troba Jesśs Ramķrez explicant exercicis de prevenció.

Campus

diumenge, 13 d'abril de 2014

Servei de Fisioterąpia del Campus Tiempo de Bąsquet

El Campus Tiempo de Bąsquet organitzat per el Club Baloncesto Castellón, comptarą amb els Serveis de Fisioterąpia del centre de fisioterąpia Včrtebres.

En la foto, la nostra fisioterapeuta Lledó amb una jugadora del Campus.

dimarts, 8 d'abril de 2014

II Taller de l'esquena

Els dies 8 i 10 d'Abril se celebrarą la segona part del taller de l'esquena on s'introduiran exercicis terapčutics en el lloc del treball i el concepte de la neurodinąmica al Personal d' Administració i Serveis (PAS) de l' UJI i també es realitzés una xerrada al curs d' iniciació i perfeccionament de la carrera a peu sobre cóm prevenir lesions en la carrera.

Taller espalda

diumenge, 6 d'abril de 2014

Taller de l'esquena II

Els dies 8 i 10 d'Abril es celebrarą la segona part del taller de l'esquena, en aquesta ocasió s'introduirą el concepte de la neurodinąmica al personal administratiu i de serveis (PAS) de la UJI

dijous, 3 d'abril de 2014

Vox UJI i Centre de fisioterąpia Včrtebres

Vox Uji realitza una entrevista a Jesśs Ramķrez, Fisioterapeuta i responsable del centre de fisioterąpia Včrtebres

Si desitges escoltar l'ąudio punxa: Escoltar audio.

dilluns, 3 de febrer de 2014

La I Jornada de Fisioterąpia en la revista Fisioterąpia al dia

La revista Fisioterapia al dķa (vol. IX nŗ4) del Il.lustre Col.legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana esmenten el gran acolliment de la gran acogida de la I Jornada de Fisioterapia de la UJI.

L'editorial d'aquesta edició de la revista la realitza el responsable de la Clķnica Včrtebres, Jesśs Ramķrez.

dimarts, 24 de desembre de 2013

Gran acollida de la I Jornada de Fisioterąpia de la UJI

La Jornada va comenēar amb una emotiva inauguració a cąrrec de Rafael Ballester, Degą de la Facultat de les Cičncies de la Salut, explicant la importąncia i la gran preparació dels fisioterapeutes en el camp mśscul-esquelčtic. Seguidament, Jesśs Ramķrez, va presentar la Jornada i als ponents, José Įngel Gonzįlez*1 que ens va il·lustrar amb unes pinzellades d'histņria de la fisioterąpia i ens va parlar sobre els camps i competčncies de la mateixa, i després d'un descans, vam entrar en matčria amb José A. Polo Traverso*2, que ens va captivar amb la seva documentada exposició sobre els exercicis terapčutics. En finalitzar els participants es van prestar amablement a resoldre la dubtes dels assistents sobre les diversos temes que s'havien tractat..

*1 José Įngel Gonzįlez és Fisioterapeuta, Doctor en Salut Pśblica, Coordinador del Departament de Salut Valčncia-Hospital General, Coordinador del Departament de Fisioterąpia de la *UCH-*CEU Montcada (Valčncia) i Vocal del *Il.lustri Col.*legi Oficial de *Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana.

*2 José A. Polo Traverso PT,DPT,FAAOMPT,CFCE,CCCE és Doctor en Fisioterąpia (Upstate University), Fellow de l'Acadčmia Americana de la Terąpia Manual, Avaluador del Certificat de Capacitat Funcional i Coordinador d'educació en Fisioterąpia del Robert Packer Hospital (Sayre, USA).

disabte, 30 de novembre de 2013

I Jornada de Fisioterąpia de l'Universitat Jaume I

Centre de fisioterąpia Včrtebres organitzarą la primera Jornada de Fisioterąpia de la Universitat Jaume I. Es farą en l' Aula Magna de la Facultat de Cičncies Humanes i Socials.

En aquesta jornada comptarem amb la participació especial de:

Rafael Ballester Arnal, degą de la Facultat de les Cičncies de la Salut.

José Įngel Gonzįlez, Doctor en Salut Pśblica, Professor de fisioterąpia en la UCH-CEU i Coordinador de Fisioterąpia de Valčncia-Hospital General.

José Polo Traverso, Doctor en Fisioterąpia per Upstate University (Syracuse, USA), Fellow de l'Acadčmia Americana de la Terąpia Manual, Avaluador del Certificat de Capacitat Funcional, Coordinador en educació de Fisioterąpia en el Robert Packer Hospital (Sayre, USA).

Es realitzarą el dimecres 18 de Desembre a les 16,30h en la Facultat de les Cičncies de la Salut de la Universitat Jaume I

L'entrada serą lliure prčvia inscripció. Si desitges acudir a la Jornada ompli la inscripció clicant aēķ (enllaē tancat)

dimarts, 5 de novembre de 2013

Včrtebres, Organització Saludable i Resilient

Li lliuren el certificat de la realització d'un estudi dirigit per l' Equip d' Investigació WONT Prevenció Psicosocial, a cąrrec de Marisa Salanova, en el projecte HERO en Temps 1, amb el resultat que el centre de fisioterąpia Včrtebres és una Organització saludable i resilient.

dilluns, 30 de septiembre de 2013

Fisioterąpia a l'Escola

El col.legi Liceo acull la mateixa filosofia preventiva plantejada amb el Club Bąsquet Castelló afegint en la seva oferta l'activitat sanitąria "Fisioterąpia a l'escola", a cąrrec del centre de fisioterąpia Včrtebres

En la foto trobem als participants de Fisioterąpia a l'Escola en Carnestoltes.

dimecres, 25 de setembre de 2013

Els veļns del Raval Universitari gaudirąn de Gimnąstica Terapčutica

L' Associació de Veļns del Raval Universitari oferirą l'activitat sanitąria "Gimnąstica terapčutica" en les seves instal·lacions impartida per centre de fisioterąpia Včrtebres.

La gimnąstica terapčutica serą impartida pel nostre Fisioterapeuta i Llicenciat en Educació Fķsica, Jorge Salvador.

divendres, 1 de febrer de 2013

Éxit del I Taller de l'esquena

A causa de la gran demanda que ha tingut l'I Taller de l'esquena, es realitzarą una 2Ŗ edició al febrer per al Personal d' Administració i Serveis (PAS) i una tercera al maig per al Personal Docent e Investigador (PDI).

disabte, 1 de desembre de 2012

Taller de l'esquena

L'Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental organitza l'I Taller de l'esquena en la UJI dirigit al Personal d' Administració i Serveis (PAS). El taller serą impartit per centre de fisioterąpia Včrtebres.

dimarts, 1 de maig de 2012

El Servei de Fisioterąpia de la Universitat Jaume I ho gestionarą Včrtebres

El centre de fisioterąpia Včrtebres gestionarą els serveis de fisioterąpia de la Universitat Jaume I en el centro sanitario situat dins de l' Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental situat a l' Escola Superior de Tecnologia i Cičncies Experimentals.

dimarts, 1 de novembre de 2011

III Jornada de portes obertes del centre de salut San Agustķn

L'equip de Včrtebres oferirą una xerrada sobre els beneficis de la fisioterąpia i dels exercicis terapčutics en la III Jornada de portes obertes del centre de salut San Agustķn, amb el tema 'La relevancia de los ejercicios terapéuticos'.

dijous, 1 de setembre de 2011

Včrtebres portarą els serveis de fisioterąpia del Club Bąsquet Castelló

El Club Baloncesto Castellón (CBC) i el centre de fisioterąpia Včrtebres formalitzen un contracte de prestació de Serveis de fisioterąpia amb carącter integral, on es combinarą el tractament complet de les lesions en l'ąmbit del bąsquet, la seva readaptació esportiva i la prevenció.

diumenge, 3 de juliol de 2011

Diagnņstic diferencial i terąpia manual en el raquis toracolumbar

Včrtebres organitzarą el curs de 'Diagnņstic diferencial i terąpia manual en el raquis toracolumbar' impartit per José A. Polo Traverso.

dimarts, 2 de novembre de 2010

Včrtebres tutoritzarą alumnes en prąctiques

Se signa un contracte de col·laboració amb Universidad Cardenal Herrera-CEU i amb la Fundació Universitąria del Bages (FUB) -Universitat de Manrersa- on es tutoritzarą alumnes en prąctiques de la carrera de Fisioterąpia centre de fisioterąpia Včrtebres.

dimecres, 29 de setembre de 2010

Naix www.vertebres.es

Per mitją de la web podrem oferir un tracte més exclusiu als nostres pacients. En ella trobarąs tota la informació necessąria i dubtes o inquietuds mostrades pels nostres pacients. També ens trobarąs en facebook.